I'm Waiting You
BlackWhite?



Salam 'Aleykum ya habibati ;)

Syamim Illya.
forteen.
SMKAJB.


Round-Round



Story About Links

TerimaKasih wa Syukran and ThankYou



Skin Made by
Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
Mahrajan Memanah IPA Peringkat Kebangsaan kali 5/2013
Tuesday, 15 October 2013 | 08:36 | 0 BlackWhite



Assalamualaikum wahai pengunjung blog ini. wkwkwkwk xD ayat macam nak kena lempang bukan? hahahaha gambar di atas macam tak pernah tengok.kat facebook ada. jangan nak membongak sangat. hahahahaha sebelumaku terus tersasar dari cerita yang sebenar baiklah I mulakan cerita ini. *apa apa jelah*

Okey pada tanggal 22 hingga 24 Ogos 2013 bersamaan 15 hingga 17 Syawal 1432H ehem *ingat pun sebab 24hb tu my birthday #lol * okey beberapa orang pelajar dan guru dihanta ke SMK Agama Bandar Penawar , Kota Tinggi untuk membuat 3 buah buletin untuk Mahrajan Memanah tu laaa.  first first sedih jugak sebab 24 Ogos tu ada jamuan raya and my birthday tapi reda je lahhh . apa boleh buatt. sobs. first time nampak that archery things sumpah macam *impressive* <--over sangat. haha yelahkan, mana pernah tengok sebelum ni. huishhhh then , dah dapat stepsemua terus lah buat buletin tu dengan gumbira smpai kena marah dengan abah. itu lah yg tk dapat lupa punyaaaaaa. balik dorm, apa lagi hujan berderai derai. serious mood lepas kena marah tu terus hilang. lepas tu malamnye tertidur pulakkk. dah bengang pegi lambat. hahahahahahahahahahahahahahah selsema lagi tu.  -.-'' apa apa jelah. so , dengan muka bangun tidurnya pergi lah buat kerja. cuak jugak sebenarnya takut abah stay situ lagi. nasib takde ^^, hehe



curik tab cikgu zariff , snap dengan Kak Ummu ;)

heeee then , cikgu zariff keluaq, dia pi caghi kek! and taraaaaaa!



terharu sangat ! typo tu takpelah . pandang sebelah mata jeee. hahahaha  
terima kasih lah banyak yek cikgu yek :3 


ni masa celebrate. malu lah jugak. mana pernah wa sambut befdey ramai ramai gini. huuu~ kihkihkih malu lah. lol

lepas tu petangnya, disebabkan takde kerja *paling pi amik gambar kat kawasan sekolah tuu. hahaha apa apa jelah




kat tangga pun jadi --





well , the precious moment here never forget punyaaaa. hahaha okey :) goodbye . assalamualaikum ><


Older Post