I'm Waiting You
BlackWhite?



Salam 'Aleykum ya habibati ;)

Syamim Illya.
forteen.
SMKAJB.


Round-Round



Story About Links

TerimaKasih wa Syukran and ThankYou



Skin Made by
Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
LANGKAWI'13
Friday, 31 May 2013 | 04:23 | 1 BlackWhite

Assalamualaikum ya habibi ya maulana :D Ana masih penat sebab baru jea menjejakkan kaki yang panjang ini di negeri JOHO tercinta. sebenarnya ana baru sahaja pulang dari melencongg ehhhh melancong. astaghfirullahalazim -.- heheww kenapa menggunakan ganti nama 'ana'? suka suki jea. hihiks walau bagaimanapun, pemergian ana ke Pulau Langkawi ini hanyalah membawa pulang coklat coklat yang mahal dan sedap sahaja. erk amende aku merepek ni -..- okey we'll see what i do there :D



the day before bertolak ada pelangi dekat SMKAJB! double pulak tu :D subhanallah <3


ni dah hari ketiga T>T main lawan-lawan sapa punya bot lagi laju (Y)


i love this picture much! hehe itu belangkas comel :3 kak nabila punya expression comel gila!


haaa! ni dekat depan Gua Kelawar. siap ada arab tau :D


bila dah puas naik bot kat Kilim Geoforest Park ;D
 from left ; kak iklil , kak wan and me :D


nak shopping takde duit so snap jea lah . wkwkwk


do  i  lookkk cute ? HAHA


i love this :D


dataran lang ~



jalan dengan abang amir kayyyyy ~ woot woott


in the middle of people in pasar lambak in Langkawi. *bape banyak 'in' daaaa~


the Unit Lawatannnnnnnnn~ *tribal awesome


kak bella :D


kak syifaaa~


ini abang amir . kak iklil curik my camera for snapping while i am sleeping~ erkk. nak jugak :<


hahaha well i'm enjoying my trip here. A thousand thanks for Kak Iklil Fatihah and Hazim Shah for buat trip ni ! as the secretary of the unit Lawatan , i pon rasa bangga :D hikhik
 nanti kita tengok i pegi mana lagi  :)

                                                       lots of love , 
 SyamimIsm :D

                                 



Older Post | Newer Post