I'm Waiting You
BlackWhite?



Salam 'Aleykum ya habibati ;)

Syamim Illya.
forteen.
SMKAJB.


Round-Round



Story About Links

TerimaKasih wa Syukran and ThankYou



Skin Made by
Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
fourteenagers :D
Saturday, 2 March 2013 | 00:46 | 0 BlackWhite

Assalamualaikum :D

Setelah berapa lama tak update blog akhirnya tergerak lah jugak hati ini nak update. *ayat skema* sebenarnya dah ramai dah yang suruh update. and here, the new update for uolls  :D
Well. Alhamdulillah selama 2 bulan thun 2013 ni takde kemalangan jiwa yg berlaku *erkkk

ehem, actually, tahun ini saya menjadi seorang mawas eh salah. pengawas :) jadi S/U 2 Unit Lawatan :) hehew sebenarnya amanah adalah benda yang paling berat kat dunia, you know? ingat senang ke nak pikul tanggungjawab sedangkan diri sendiri pun belum betul sangat? 

btw, a few my preng dah fourteen :< i je belum. uhuk. bukan lah i sorang , tapi kiranya lagi lama dari diorang. hahaha 

so, my dorm this year is Zainab and i'll be a zainabers till the end of the year #ecehh. katil nombor tiga! kalau rajin lawatlah. kehadiran anda sangat dialu-alukan.weeee~ tahun ni even baru beberapa bulan tetapi bnyak benda dah jadi. semalam, hari jumaat bersamaan 1 Mac a few of my friends dapat Lappy :D Tahniah saya ucapkan ye kawan kawan sekalian :3

anyway, saya tetap menjadi Abu Bakar's class :D hikhik. yang malangnye, bukan semua 1 AbuBakar akan menjadi 2AbuBakar. Half of us will be in 2 Othman, kelas tu dekat kelas lama kitorang and they are in a class with the Perdagangan Guys :< macam mana ni, nanti nurin.farah,syiqah, anis semua pindah kelas. atotototo , tknak lewww gituu.

nak beritau apa lagi eh? erkk. i have a hadith kay for the last thing i would do before i end up my kecek kecek merepek :P

Rasulullah S.A.W. bersabda :

" Sesungguhnya seringan-ringan siksaan penghuni neraka pada Hari Qiamat ialah seseorang yang diletakkan di bawah dua telapak kakinya bara api neraka sehingga mendidih otak yang ada di kepalanya. (dari sebab panasnya bara api neraka tersebut) Dia mengira bahawa tidak ada orang lain yang lebih dahsyat siksaan daripadanya, padahal dialah orang yang paling ringan siksaannya."

- Hadith Riwayat Bukhari & Muslim -

See ya :D


Older Post | Newer Post