I'm Waiting You
BlackWhite?



Salam 'Aleykum ya habibati ;)

Syamim Illya.
forteen.
SMKAJB.


Round-Round



Story About Links

TerimaKasih wa Syukran and ThankYou



Skin Made by
Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
Bandung | 2013
Friday, 29 March 2013 | 05:01 | 0 BlackWhite
*gambar takde kena mengena*

Assalamualaikum fellas~ Hari just nak cerita je pengalaman aku kat Bandung beberapa hari yang lepas. hehe sebenarnya ada program kat sana dengan SMK Daarut Tauhid. menjalinkan hubungan gitu~ hihi. So, my family pon ikut lah bercuti ke sana :D yang sedihnya my kakak na tak dapat ikut :< sabar eh kak :p

we stay in V Hotel, Bandung. 4stars kalau tak silap. cantik sangat hotel ni :D suka suka ! abah sampai - sampai je suruh orang snap gambaq diaaa~ well. hahaha aku satu bilik dengan kakak yan. hee~ best lah yang penting. hahahhaa


then, the next day kami semua pergi Daarut Tauhid tu . Best lah kat sana. Cantik je. Time Dzhuur semua tutup kedai pi semayang kat Masjid Daarut Tauhid. adalah terserempak beberapa lelaki comel. *bunguk* hahaha 









yang penting bestlah. okay . bye. :p


Older Post | Newer Post