I'm Waiting You
BlackWhite?



Salam 'Aleykum ya habibati ;)

Syamim Illya.
forteen.
SMKAJB.


Round-Round



Story About Links

TerimaKasih wa Syukran and ThankYou



Skin Made by
Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
A week in Beijing :)
Thursday, 22 November 2012 | 00:43 | 0 BlackWhite

Assalamualaikum ya habibati :> Okay sejak sekian lama saya tak meng-update kan blog buruk ni , saya nak update hari ni . *alahai skemanye* 
Okay , fyi my family pergi Beijing last week . fine sejuk gila . -5 celcius kay -.- kami pergi sana nak kapal flyfly Malaysia Airlines . Terima kasih MAS kerana memberi peluang kepada kami untuk naik kapal flyfly uolls . *takbolehpergi* oh ya ! one important thing , masa flight  dari JB-KL , there was a steward named Yusuf . O Allah , he was awesome ! I'm not lying , this is the truth ;p hahaha memang hensem pun . okay , flight dari KL-BEIJING mengambil masa selama 5 or 6 hours mcm tulah . dekat flight tengok movie Enchanted . Bosan kot . hehehe dari KL pukul 6 ptg sampai beijing pukul 1 lebih .  okay , first time keluar airport , pehh ! sejuk gilagila . tak tahan terus naik bas ;p act , aku lupa nama tempat-tempat yang aku pergi , sorry lah . hahhaa yang aku ingat The Great Wall of China , Forbidden City , tempat jual kain sutera yang mahal gila , tempat jual pearl :) , Bird Nest and blablabla . okay sekarang nak tunjuk pic je kay :)


with my litte bro :)


from left :- me , kak yan , iwan

\

depan Palace


sejuk gila tau ?


with abah a.k.a. pengetua :p

okay bye , Salam A'laykum :>




Older Post | Newer Post