I'm Waiting You
BlackWhite?



Salam 'Aleykum ya habibati ;)

Syamim Illya.
forteen.
SMKAJB.


Round-Round



Story About Links

TerimaKasih wa Syukran and ThankYou



Skin Made by
Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
stress -_-
Sunday, 3 June 2012 | 17:32 | 0 BlackWhite



Assalamualaikum kawan :)


surely , dah hampir lima bulan kita tak update . right , anita ? hehe~ okay , first of all , HAPPY HOLIDAY! hahahaha . mesti korang ada pergi jalan-jalan kan? hmm . aku rasa tak pi mana pon . just ulang alik balik kampung nenek jeaa . lagipun , mama dengam abah pergi Korea + Vietnam . kami anak-anak semua tak pergi :< mama, nak ikutt!

hahaha . for sure , sejak melangkah ke alam persekolahan sekolah menengah ni, homework masa cuti semestinya menimbun :O ada math , sej , pai , sv , bm , sn and macam - macam lg . sej + sivik tu folio -..- malasnye lahaiii oden nak membuatnya . apa yang penting , math dah siap ! *cuma ada sikt je tak tau --  okey , ada satu story that can make me sad again . yelah , cuti 2 weeks , parents takde . CPA hari tu , cik maya , k.yan dengan abang iwan pergi Universal Studio Singapore ! sumpah nak ikutt! jeleouse kay -- ni buktinya :-


jelousssss :o tak pe . pasport hari tu dah buat . mama n abah cakap insya-allah kami satu family dengan mak uda pergi Beijing , China ! ouhman .. i'm speechless at that time :/ hehehe . tapi , sekarang pasport dah ada , so , nak keluar masuk indon + singapore tu senang je la kot . 

oh , i have another important thing to share . i will wear braces on my teeth next year . this year , i only wear retainer . ehem . speakingg london lah . hahhaa . ceritanya cenggini . entah masa tu pergi klinik bawah ofis mama , pergi check , pastu dr suruh pakai . tak kesah sangat kot . cubalah anda semua membayangkan saya dengan gigi berbesi tu . hahaha . sumpah lawak :D dengan spect tebal full frame nya . hahahaha . ni maybe example for that .


 

bayang2kan lah ye . renung2kan dan selamat beramal :3
 
 



Older Post | Newer Post