I'm Waiting You
BlackWhite?



Salam 'Aleykum ya habibati ;)

Syamim Illya.
forteen.
SMKAJB.


Round-Round



Story About Links

TerimaKasih wa Syukran and ThankYou



Skin Made by
Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
I'm HOME :S
Friday, 20 January 2012 | 21:40 | 0 BlackWhite

Assalamualaikum sayangg ~ saya baru sampai rumah petang tadi . sekarang nak luahkan segala-galanya . Chewwwaaaaah :3 hehe . okay , actually , saya tahu semuaa rindu saya nak buat entry baru kan ? okay , lawak . -.- emm . sebenarnya dah lama nak balik , HOMESICK . hoohoo ~

okay , kat sana tu , kebanyakannya dah kenal sapa syamim illya . ada yg panggil syamim , illya pon ada gak , hahaha . kita duduk dorm Aisyah , katil nombor empat , katil bawah :D jeles lettewww :3 kita jadi AJK PAI , AJK Rumah Ahmar , AJK Bilik Basuh , AJK Keceriaan Dorm , Ketua Batch Form 1 . lolz . yg unit uniform , kelab , permainan , belum lagi ~ ecehh . hahahhaa . sebenarnya kita anak pengetua , so , then ramai yg kenal . -.- tapi takde yg ushar ushar . lalalalla ~ hahahaha . tak nak pon .  emm , jadik ketua batch susah gila . berat tanggungjawab nyaa tau ~ 

budak-budak form 1 pulak ada yang manja sangat , menganjing dengan senior . kalau form 5 dah marah KB dgn PKB yang kena marah . okay , stop pasal KB . mula mula kelas semua campur lelaki + perempuan . then , semalam , semuanya dirombak balik , 1 kelas perempuan sahaja , 1 kelas lelaki sahaja , 2 kelas bercampur . aiseyyy . syamim kelas perempuan sahaja . boring . hahahahahahaahhaa . kawak no letteww :/

dekat situ , syamim sorang jeee dari SKTMI 1 . -.- ada pon , dah form 2 dah , Farah Zahirah . okay , dekat dorm , akak form 5 atau KD bukan Krisdayanti , Ketua Dorm , nama dia Puteri Balqis . akak form 5 lain , kak Fatin Amyra , kak Nur Najihah , kaK Amira Roslan . yang form 4 kak Mariatul Kiftiah dengan kak Nurul Ain Nazihah . semuanya baik baik :3 hewwhewww . diorang banyak lah tolong syamim masa dekat dorm . btw , jadual form 1 mula mula memang padat dengan orientasi nye . homework mula mula tak bnyak . pastu , amek kawwww . menimbun !  sekarang pon banyak . ada yang baik hati nak tolong buatkan tak ? :( heww heww

dekat sana memancam yang korang tak sangka dan tak tahu lelaki tahu . lelaki kat sana , nauzubillah . menakutkan . tak yah cite . kat sna pon ada je 'bendabenda' ituu :/ tatotzzz itewwzzz . btw , kat sana memang tak cukup tidur . tidur lepas baca Al-Mulk . tu pun kalau takde homework . prep 1 jam setengah mana cukup kalau homework banyak :< tu yang stay up . tapi tak lama pon . hoho .vokay lah , bye :3




Older Post | Newer Post