I'm Waiting You
BlackWhite?



Salam 'Aleykum ya habibati ;)

Syamim Illya.
forteen.
SMKAJB.


Round-Round



Story About Links

TerimaKasih wa Syukran and ThankYou



Skin Made by
Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
MRSM -.-
Tuesday, 13 December 2011 | 16:34 | 0 BlackWhite

Assalamualaikum . Hye . Hello . apa khabar? sihat? kay , tadi sebenarnya syamim pergi interview MRSM . pergi lah MRSM Pontian kan , then dah sampai sana pergi daftar . syamim pergi dengan cik maia sebab abah,mama kerjaaaaaa ~.~  kay , pergi daftar . syamim bagi ic then dia cari nama syamim tak ada dalam senarai! Ya Allah! syamim dah terkejut dah . yelah , syamim dah mohon kan -.- pastu syamim jumpa Dhiya' Kaiyisah . she said nama dia pong tak ada . so , syamim rasa safe sikit lah sebab ada orang yg senasib macam saya . pastu dah tunggu lama , officer call semua yg takde nama tuh masuk dewan , tulis nama and duduk . syamim dengan dhiya je lah kan .pastu , masa dudukduduk tunggu nak pergi interview tu syamim nampak Airysha , Ainnur and Nuqman . 

next , kitorang semua kena pergi bilik temuduga tu . setiap bilik ada 2 cikgu yg akan interview . syamim dapat bilik 7 . masuk masuk je syamim nampak ada cikgu lelaki and perempuan . syamim terus pergi dekat cikgu yg perempuan . hoho , dia sssuruh bagi IC and borang tu . pastu , dia suruh baca hadis . dia tanya memacam . blaablaablaa . pastu turun pergi dewan periksa . mula mula periksa KEPERIBADIAN , then Mathematics and last one is Sains :) math lah yg susah kot . hmm . pastu terus balik . hahaha . 

kay , today saya nak lepak-ing dengan Huda and Khalisa . kbai :)




Older Post | Newer Post