I'm Waiting You
BlackWhite?



Salam 'Aleykum ya habibati ;)

Syamim Illya.
forteen.
SMKAJB.


Round-Round



Story About Links

TerimaKasih wa Syukran and ThankYou



Skin Made by
Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
*Johor Premium Outlet*
Monday, 26 December 2011 | 05:52 | 2 BlackWhite
Assalamualaikum semua . hari tu , syamim pergi JPO . pergi dengan siblings je . parentss tak ikut . kerjaa aa apalagi ^^ hehehe . pergi pun dah petang sangat sebab abah balik lambat . naik kereta Savvy laa~ hehe . sampai sana kitorang masuk lah . excited + teruja gilaa . hewheww . mama bagi RM200 setiap seorangg . sebenarnya kat JPO tu semuanyaa memahal gila . kira untunglah dapat 200  tu ^00^ hoho . semua brand ada kot . masuk lah kebanyakan butik/kedai tu . pergi Cotton On . kat situ murahmurah . tak caye? pergi lah sana >_< hahahaha . syamim beli cardigan dengan t-shirts kat situ . ingat nak beli blouse , tapi lain kali je lah .  then pusingpusing pergi Nike . kat sana sebenarnya nak cari baju ikmal , tapi takdok budak kecik punyee -.- pastu ada part yg t-shirt nike tulis Malaysia . bukan jersey aa . harga pun cuma RM49-00/- . tak mahal sangat pun. so , pakatpakat adik beradik beli . ikmal puleee takde saiz . siannn . hmmm . ohhh lupa nak upload JPO punya pic . huhu . sebenarnya search kat Google je . lolz. okay , ni ha JPO yg dibanggakan penduduk Johor . chewwaahhh . memandai je aku . haha .






kereta yg parked kat sana semuanya memahal . kereta malaysia ada lah beberapa termasuklah kereta Savvy kakak . hahaha . hmmm . syamim ada beli kasut Vinci . okay this fact , duit 200 hengget tu syamim dah habiskan . tsktskk. okay . kasut tu warna biru ada reben leopard warna Kuning . kombinasi warna yg menarik ^^ okay , then pergi Padini , beli baju ikmal . hmm .
hehe . tadi pulak pi dinner kat restoran kawan mama , cik rizal . restoran tu namanya 'Nasi Arab Al-Yamani' . sedapp tauuu . ni kira promote aa . ngehngeh . restoran nya dekat area tambak depan bus station sebelah kedai dua hengget . cuba tau . okay , bye semua :)


COTTON ON da best!


Older Post | Newer Post