I'm Waiting You
BlackWhite?



Salam 'Aleykum ya habibati ;)

Syamim Illya.
forteen.
SMKAJB.


Round-Round



Story About Links

TerimaKasih wa Syukran and ThankYou



Skin Made by
Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
happy-ing!
Monday, 19 December 2011 | 16:34 | 0 BlackWhite
 
miawww :3

Hello semua . do miss me ? okay , tipu . hehe . sebenarnyaa , syamim dah dpat handphone baru ! alah , handphone touchscreen paling murah , Samsung Champ ! warna pink . sejibik macam Khalisa Hana punyaa~ nombor pun dah tukaaqq . hmm , nak tngok tak macam mana handphonenya? okay , saya tahu saya jakun . jangan hina . huh . okay , btw , inilah rupa Champ tu . :3


is it comeell ? hahaha . LOL . syamim pakai Celcom sekarang . nombor lama yg tercinta dah takleh gunaa :'( nombor sekarang banyak nombor 1 . xD hahaha . belum hafal lagii nombornyaa . Terima Kasih Abah :) mula mula masa syamim dapat tu . syamim baru je bangun dari tidur malam pukul 10 lebih . malam tadi syamim tidur awal . tu yg tak online tu xD hoho . then abah ketuk-ketuk Ramadhan . eh , Ketuk bilik . hehe . syamim masih mamai lagi masa tu :3 tetiba nampak ada handphone baru . terkejut  tu tak lah . ye aa , masih mamai . hehehe . then , semua datang bilik syamim . hehehe . syamim tahu handphone korang lagi mahal , besar besar kan? hmm . abah pun pakai Samsung Galaxy II , mama pakai Nokia N97 mini , kakak-kakak  Nokia C3 and abang iwann Nokia N72 . okay , to friends yg perlukan nombor baru syamim untuk contact ke apa , PM me in FB kay .

kay , this is fact ! i'm a jakun girl . hahahaha . LOL xD

okay , baibai semua :3


Older Post | Newer Post