I'm Waiting You
BlackWhite?



Salam 'Aleykum ya habibati ;)

Syamim Illya.
forteen.
SMKAJB.


Round-Round



Story About Links

TerimaKasih wa Syukran and ThankYou



Skin Made by
Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
HANG BABE ! :B
Wednesday, 14 December 2011 | 05:00 | 0 BlackWhite





Heyhooo~ sihat? sedang Facebook-ing kah? hoho ^OO^  okayy . syamim pergi Hang dengan Huda Najihah and  Khalisa Hana :> really , best gegila :D hahaha . first , syamim kena tunggu Khalisa's Father amek kat rumah . kata pukul 3 tapi datang pukul 3 . 30 . hahaha . nvmnd :) then pergi Billion :) mula mula masuk ,  pusingpusing dulu . pastu pergi PizzaHut . tetiba masa nak masuk tu jumpa Alia Syafinaz dengan mak dia :> pastu jumpa Sharifah Alyssa , Syamilah Yazid and kakak Amir Hamzah :) pastu dah HYE HYE masuk dalam PizzaHut . malumalu kucing pulak bila ada abang pizza tu serve kitorang .lolzz -.- then Scha dengan gang dia masuk pizzahut nak snap dengan kitorang . huda dah memalu . hahaha . then , snap juga . hahaha . 


pastu , order lah pizza saiz SMALL . kitorang snap-ing lah sementara tunggu pizza sampai . aku snap pic huda and khalisa . tetiba , abang pizza yg hensem tu ngolok buat peace -.- hahaha . dia kacau kitorang kata nak snap sesama . lolzz -.- hoho . pastu snaping again tanpa gangguan dengan aman dan damai . makan makan makan . aku kenyang gila kott . aku yg bedal habiskan pizza tu . echa and huda makan sepotong je -.- hehe , sup cendawan nye tak habis .  kenyangg sagatsagat -xD- haha . milo ais PizzaHut ,acam milkshake . aneh -.- hoho 


masa dah bayar tu nak keluar tu , abang pizza hensem tu hantar kitorang keluar . hoho . dia kata '' Ala , tak sempat lah nak snap sesama'' hahaha , lain kali ye bang ^^ hoho . pastu kitorang jejalan pergi kedai shawl :> syamim beli inner and pashmina tone kelabuhitam . huda echa beli inner ada awning jeee. pastu pegi plaza harta yang lifnya menakutkan saya ! errrr T.T  okay , tadi 1st time pergi plaza harta tuh . kami main Bowling ^^ okay ni punss 1st time jugak xD hoho syamim 1st1st maen , asyik malumalu and masuk longkang jewww . errr T.T hahaha . last last , Khalisa no.1 , Syamim no.2  and Huda last . jangan marah :P hahaha . syamim jumpa ayah Fakhri , pakcik Hajar :)


okay , then pergi billion balek . beli iceblend . pastu pusingpusing . pastu , duduk tercongok depan billion tunggu ayah khalisa amek kitorang . lama gak tunggu . -.- tapi , masa yg terluang tu , kitorang snap snap:D huhu . okay , then balik rumah ayah khalisa hantar . ni ada sedikit gambar dari BlackBerry Huda :)













kami comel enn? hoho . kbai . love you huda , echa . aku happy!



Older Post | Newer Post