I'm Waiting You
BlackWhite?



Salam 'Aleykum ya habibati ;)

Syamim Illya.
forteen.
SMKAJB.


Round-Round



Story About Links

TerimaKasih wa Syukran and ThankYou



Skin Made by
Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
GUA TERASA BHAII --''
Sunday, 4 December 2011 | 17:38 | 0 BlackWhite

tema post saya yang ini merah . hahaha . LOL . kay , straight to the title above , syamim terasa yg amat okay dengan status kakak tu . hmm . aku still hormat kau yg tua lebih 2 tahun dari aku . tapi , toksah lah nak kata aku bodoh ke apa .  memang lah aku ada hantarbenda ni kat kau tapi aku just share je kan .macam si**lah . jap ini benda yg aku hantar kat minah uh

If you love your mom then post this to 20people.A girl ignored this and her mom died 365 days later.Sorry I can't ignore this because I love my mom. ... please jgn tolak k...


aku send kat dia and ramai lagi tapi dia tak reply inbox aku , dia buat status ini :







tekan gambar kalau nak lebih jelass . ha , dah baca? em , dia terang-terang tulis kat situ aku ni bodoh . macam aa aku tak tahu pasal ajal semua tuh , aku just SHARE apa yg aku dapat kan . takyah nak tunjuk baik sangat . bullshit-.- ye , aku mengaku memang lah syirik kalau percaya benda - benda tu , mungkin juga virus kan, tapi aku kesah apa , aku buat jelah kan . aku just nak SHARE , and again  nak SHARE!! bukan nye aku percaya sangat . mak bapak pergi HAJI tapi anak macam hareeemmmm . okay ini aku hantar kat dia :


dia tak balas apa-2 pon . dah aa berasap gua dengan minah konon baek ni -.-

kbaii . 

kepada yg berkenaan maafkan saya ya ,  walau apa pon aku hormat kau lagi . k , smile :)



Older Post | Newer Post