I'm Waiting You
BlackWhite?



Salam 'Aleykum ya habibati ;)

Syamim Illya.
forteen.
SMKAJB.


Round-Round



Story About Links

TerimaKasih wa Syukran and ThankYou



Skin Made by
Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
result dah nak keluar !
Thursday, 10 November 2011 | 04:00 | 0 BlackWhite



hye , salam . korang semua mesti dah happy-2 dah lepas exam last kan ? hmm . best laaahh :/ 
kita kat sini still kene baca buku for SDEA ! ecehhh . slack jea . ingat  boleh lah cuticuti .  nampaknya tak leh laaa . em ,  yan trial hari tuh setakat nih aku baru dapat subjek - 2 berikut :

B.Arab - 83% . Sirah - 83% . Ibadat - 87% . Tafsir Al-Quran - 96%

Alhamdulillah , semua masih A . hope masa SDEA sebenar nanti dapat buat yang terbaik ! #azam akhir tahun ! kahkahkah xD sebenarnya tak target sangat for dapat A . baca buku pun sekadar selak-2 jee . # eee , pemalas tak ? ^.^

okey , tadi sekolah agama , sekarang , sekolah pagi pulak .  periksa akhir tahun  kita dapat nombor 5 / 34 murid 6 Anggerik .  korang mesti nombor satu semua kan ? :) banyak B dari yang   A. belum beritahu mama lagi nih .  hihi . japlagi sure bg tahu punyaa .

emm , sktmi1 buat hari kecemerlangan Isnin ni . tak tahu lah dapat hadiah ke daakkk :o tapi my mom was invited tauu :3 tak tahu lah abah datang ke tidak untuk kali terakhir aku ambik hadiah :') hehehe .

lagi satu ,  result UPSR dah nak keluar . hari KHAMIS 17/11/2011 ni! betul lah seperti yang abah cakap hari tuh . cuak bagai nak gila tauuuuu +.+ hope dapat 5A lah . doakan okey! 
thanks guys !

read this before you leave this page :

1. doakan saya dapat 5A . nescaya saya doakan awak jugak
2. doakan saya dapat buat masa SDEA nanti , saya doakan awak yg terlibat jugak .
3 . kepada abg-2 , kakak-2 yang nak SPM nanti , banyakkan selawat dah bismillah sebelum muka jawab , baca doa-2 penerang hati , surah A-Insyirah , Al-Fatihah , dah sebagainya . hope you guys can get a beautiful result ! :DD

tu jea , byee :D thanks for reading :)


                                               yang cuak sekarang .

syamimillya ismail :D











Older Post | Newer Post