I'm Waiting You
BlackWhite?



Salam 'Aleykum ya habibati ;)

Syamim Illya.
forteen.
SMKAJB.


Round-Round



Story About Links

TerimaKasih wa Syukran and ThankYou



Skin Made by
Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
pehhh! sekolah dah habes -,-
Thursday, 17 November 2011 | 21:35 | 0 BlackWhite
Photobucket


hai , salam . korang , kenapa cepat sangat sampai akhir tahun ? benci lahh . tahun depan dah nak sekolah menengah , tak sure lagi boleh jumpa kawan-kawan tahun 6 -,- kawan - kawan , i'll miss you always :'( dah nangis-2 dah , banyak kenangan kita bersama :'( sedeh nyahhhhhhhhh
uhuk uhuk . kita dah tak boleh jumpa selalu dahh . dah la rumah aku jauh . aisehhhhhhhh -..-'''
minggu depan nak SDEA pulak dahh . aisehh , baca buku lagi -,- 2 hari terakhir kat sekolah aku menangis . kawan-kawan , saya tahu saya ada 3 sekolah rendah , Sekolah Kebangsaan Bandar Pontian (Darjah 1 - 3) , Sekolah Kebangsaan Taman Desa Jaya (Darjah 4) dan  yg last , Sekolah Tengku Mahmood Iskandar 1 (Darjah 5 dan 6 )


#sorry , tak jumpa logo sktdj .

banyak betul kenangan kita , mandi-manda kat wetworld batu pahat lah , kembara basikal lah , pergi melaka lahh . hmmm. so miss that time ! sapa pandai pergi balek masa tu ? #tahu takboleh.  sekolah agama ada lagi , nantilah upload . btw korang , syamim dapat 5A tauu :3 tak tahu lah mama abah bagi apa . hewhew .  BFFs syamim semua dapat except puteri , solehah and ada lagi siket . cikgu , terima kasih kerana mengajar saya yang tak nak dengar kata ni dengan sabar sehingga saya dapat keputusan yang diingini :D  

korang , saya sayang korang . 
korang , saya dah rindu korang .
korang , saya nak korang buat yg terbaik tahun hadapan :)
korang , jangan lupakan saya .
korang , saya selalu doakan yang terbaik for korang .
korang ,terima kasihlah sebab nak kawan dgn saya.
korang , syamim minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki . harap dimaafi :)

ILOVEYOUFOREVERANDEVER . YOU ARE THE BESTFRIENDS I NEVER HAD <3
TAKDE SAPA BOLEH GANTIKAN KORANG . LOVEYOU :)



Older Post | Newer Post