I'm Waiting You
BlackWhite?



Salam 'Aleykum ya habibati ;)

Syamim Illya.
forteen.
SMKAJB.


Round-Round



Story About Links

TerimaKasih wa Syukran and ThankYou



Skin Made by
Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
Muslim Ahmad is mine! *joke*
Saturday, 26 November 2011 | 06:32 | 0 BlackWhite


hye omey - omey semua ^^ amacam cuti ? besh tak ? syamim baru jea cuti tapi korang semua dah seminggu cuti . alah , syamim baru cuti sebab minggu lepas ada periksa . yg SDEA tu ^^ hehehe . so far , so good . tak susah tak senang . doakan syamim dapat score for saaap yaa ~ hehehe . korang , Sukan SEA dah habis kan ? BOLA SEPAK MALAYSIA MENANG . MALAYSIA MEMANG HEBAT ! dari situ , syamim start minat dengan pemain defend kita Mohd Muslim Ahmad . sebab dia hebat and handsome pulak tuh . wee ~~ melting gila . dia tinggi kan ? hoho . okay ni biodata dia sikit :-

Nama penuh : Mohd Muslim Bin Ahmad

Tarikh Lahir : 25 April 1989

Umur : 22 tahun

Posisi :Striker

Squad Number : 24

hoho . saya ada gambar dia kat desktop ^^ jap . hoho . melting gila >.< hihi . okay , this handsome is mine ! *lol* 
kay , tu je . kbaii . muchoo loveeee ~~ 




Older Post | Newer Post