I'm Waiting You
BlackWhite?



Salam 'Aleykum ya habibati ;)

Syamim Illya.
forteen.
SMKAJB.


Round-Round



Story About Links

TerimaKasih wa Syukran and ThankYou



Skin Made by
Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
jamuan akhir tahun :')
Sunday, 13 November 2011 | 02:25 | 0 BlackWhite
Photobucket

Assalamualaikum kawan . hari ni hari ahad . cehh . hahaha . tadi ada jamuan akhir tahun seklah agama . hmm . rasa nak nanges pon ada sebab tak sangka dah nak tinggalkan sekolahh . huwwaaa :'( macam nak jerit-2 jea tak nak tinggalkan sekolah . ada lah snap pic tak sampai 10 pon. kahkahkah .problem pulak camera ni tadi . muka semuanya jadi secerah-cerahnyaa . yes . aku seda aku gelap ;p hahahaha . merepek bhaaaiii . hahha . jap aaa , nak upload sat . lembab ah pulakk . takpe . bia aku terus bercerita . hehehe




yang datang berapa kerat jea such as ; nabila nasir , izzaty sujak , puteri marissa , solehah , afiqah , ainani , natasya , kembar;haziqah - hamizah , iskandar , ikmal , alif z. , firdaus  and ada beberapa lagi tapi tak ingat , heee ~~ yang laen macam haram je nak dtg =..= konon janji nak dtg tapi hampeehhh , tak jugak datang . eee , geram jugak .


parents dijemput hadir , btw mama tak pegi , just hantar aku jeaaaaaa . hmmm . sucks -,-
bosan gila . dengar gb merucap bagaikan perdana menteri . kahkahkah . 


malas nak type panjang-2 . hee ~ 




SYAMIM ILLYA BENCI 17/11/2011 . DIA TAK MAHU MENGETAHUI RESULTNYAA . HEE  ~
TAKNAK JUGAK TINGGALKAN SKTMI1 . huwawwwaaaaaaaaaaa :'( sedeh sial :/ 


kaylah , baiiiiii .                                                                                      yg sedeh & cuak sekarang ,


                                                                                                                          syamimillya





















Older Post | Newer Post