I'm Waiting You
BlackWhite?



Salam 'Aleykum ya habibati ;)

Syamim Illya.
forteen.
SMKAJB.


Round-Round



Story About Links

TerimaKasih wa Syukran and ThankYou



Skin Made by
Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
iloveyou ^^
Sunday, 13 November 2011 | 05:06 | 0 BlackWhite
Photobucket



assalamualaikum bloggers :D  
cheers night tonight ! hahaha . boring-2 jea ini malam . grr ~ tak tahu nak buat post apa sebenarnyaa ..  okay , tengok tajuk tu . dia tulis apa ?
ILOVEYOU . hahaha . tipu jea tuh , hoho . sapela nak kat budak ni yang sepatutnya 
dah boleh berfikir secara matang == hahaha 
sedar diri nih brader :D hahaha . act aku dah start suka dekat mamat gilagila
ni . hihi . dah nak akhir tahun barulah boleh sukasuka. alah , cinta monyet je -,-
awalawal tahun tak boleh sukasuka sebab UPSR is coming masa tuu .  tu 
yang dah menyingle hampir setahun . wee ~ kadang-2 tu bosan jugak .
and ada a little bit jelly \jelouse/ dgn dak-2 yg couple tu . HAHAHAA . 
gedik gilaa ~ hehehe . 


okey setop pasal loving , sekarang cerita laen pulak dahh .
esok ada hari anugerah cemerlang ^^ yeyeyeyeyeye . hahaha . mengada .
alah , kita tak pandai macam awak semua . kita dapat terbaik agama islam jee .
hehehehe , sekolah pon dapat nombor 5 -,- agak- agaknye aku nak bwk DSLR ke olympus jea
esok ? ahh , bwk olympus jea lah . takut jea bapak aku marah kang ;p
hehehe . korangkorang , semalam kan , syamim dapat tawaran pergi sekolah an-nur . 
nak terima tak . LOL . hahahaha . ssp punya borang pon dah dapat . sekolahdato' bila lagi seyh . LOL . perasan jea dapat. hahahha .

okaylah , dahpenat . byeee ~ \vokal/ :D



Older Post | Newer Post