I'm Waiting You
BlackWhite?



Salam 'Aleykum ya habibati ;)

Syamim Illya.
forteen.
SMKAJB.


Round-Round



Story About Links

TerimaKasih wa Syukran and ThankYou



Skin Made by
Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
benci kau !
Tuesday, 15 November 2011 | 03:19 | 0 BlackWhite
Photobucket

em , hai , salam semua . okeyyy , hari ni aku dah frust lagi sekali . for what ? hahha . pasal nak dapat boyfie . wekwek ;p hehe tadi bestfriendforever aku , mai dgn zila . cerita lah apa yang jadi masa ak takde kat kelas . ada aje cerita . aku tak de kat kelas sebab ada rehearsel *betul ke eje ? ^^'' hehehe , ada sorang minah ni , dia kalau nampak boyss yg handsome-2 mesti nak tackle ! -,- sucks ! benci kayy .termasuklah seorang budak yg aku tengah minat . LOL . dia siap balas-balas surat pulak . eee . benci ahh ngan kau ! ee . fed up jugak kadang-kadang . eee +,= please lah . kau tu anak ustazah yg baik-baik dengan anak IMAM PONTIAN lagi . tak sangka pulak kau macam  ni kan . ok , aku ngaku takde sapa yg tahu aku suka sapa selain fathin , fira ahmad , zakiah , tu jee . tapi aku terasa lah walaupun aku tak de ckp apa-apa kt dia . aku tak tahu macam mana  aku boleh suka kat dia . ngehngeh ;p hehehe . alah , aku dah try nekad taknak suka dia . mwahaahah. tp , tak boleh lah brader . hihik .  alah , biasalah kan , CINTA MONYET jea . aku sedar cina hanya untuk orang yg besar-2 je . hoho . tapikan , nurse yg dtg haritu kata kalau ada perasaan dengan lelaki/perempuan itu sesuatu yang normal . hehehe . tak salahkan ?
oklah bye , pendek jea entry kali ni :DD


Older Post | Newer Post