I'm Waiting You
BlackWhite?



Salam 'Aleykum ya habibati ;)

Syamim Illya.
forteen.
SMKAJB.


Round-Round



Story About Links

TerimaKasih wa Syukran and ThankYou



Skin Made by
Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
about heart ;)
Thursday, 3 November 2011 | 03:05 | 0 BlackWhite



hem , assalamualaikum . korangg sihat ? okey . sekarang ni hujan dah tak menentu kan ? 
dulu , hujan 2 hari sekali ke ape ke . sekarang hari-hari . bukan apa . kita pergi sekolah petang naek basikal sebab dekat jea dengan rumah.  hehe , so , kita menitik beratkan pasal hujan hujan nih . hikhok :DD

okey , stop pasal hujan .  sebenarnya hati ku telah dicuri . Zafirah dah tahu siapa :D hihi ,
budak sekolah kite jea . tapi kann korang  , dia dah ada . eee . sial lah +.= tapi takpe kita ada 4sebab kenapa kita harus lupakan diaa ~ #buat masa periksa sebab tak tahu jawapan :)

tapi , tak tahu lah asal aku boleh suka dia .__. nak couple pun tak guna sebab sekolah dah nak habes dan tahun depan tak kan jumpa mamat agak hensem nih :0  hihik .

for all , sapesape yang dah couple tu . TAHNIAH ! jaga lah awek/pakwe korang eh .salam
#post pendek ==
 


Older Post | Newer Post