I'm Waiting You
BlackWhite?



Salam 'Aleykum ya habibati ;)

Syamim Illya.
forteen.
SMKAJB.


Round-Round



Story About Links

TerimaKasih wa Syukran and ThankYou



Skin Made by
Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
pets !
Tuesday, 25 October 2011 | 20:18 | 0 BlackWhite

atototottt comel nyaa ~ em , korang ada pets tak ? erti kata lain binatang peliharaan ? mesti
ada kan ? syamim ada tapi cuma ikan laga dgn ikan puyuu jea . tu pun dah lama tak beri makan . opppppsss ~ terbocor rahsia xD 

mama kata pak cik yg buat garaj baru tu nanti ada buat satu kolam ikan . err , ikann lagi . my adek tak sabar - sabar nak pergi beli ikan . mama kata maybe ikan koi yg gemuk-gemuk tuu ~ weee ~ heheheh . 

tapi kan korang . kat rumah syamim ada sekor kucing jantan warna bulu dia keperang -
perangan . dia tuh datang tiba-tiba jeee . pastuh orang nak bukak pintu , diapon start membuka suara nyaa ~ memekakkk. err . my abah kadang-kadang jea bagi makan . tapi dia tak jugak balik rumah tuan diaa . kadang kadang ada gak rasa macam nak  buang tapi mama tak sampai hati . 


ape seyhh . hahaha . korang ada bela arnab ke , kucing parsi comel macam buyong / kucing parsi echaa  . hikhik , sugar glider mcm shuhada omar ke , apa apa lah . 
#semua nih i tahu dari fesbukk . hikhik  mesti best kan korangg .

mama kata family syamim tk leh bela binatang berbulu sebab 90% keluarga syamm menghidap penyakit ASTHMA :) syamim masa kecik kecik dulu ada gak . tapi mama kata dah sehat sepenuhnyaaa , sekarang just adik kita je , ikmal nama dia . dia tu nakal gila kott . kadang kadang jea lah dia baik . err . oklah baii .

whose yg sambut deepavali tu , i ucapkan 

HAPPY DEEPAVAL

 hehe , bye 


                                                                  ;SYAMIMILLYA :)




Older Post | Newer Post