I'm Waiting You
BlackWhite?



Salam 'Aleykum ya habibati ;)

Syamim Illya.
forteen.
SMKAJB.


Round-Round



Story About Links

TerimaKasih wa Syukran and ThankYou



Skin Made by
Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
lawatann =.+
Sunday, 23 October 2011 | 17:16 | 0 BlackWhite


hye korang . semalam update , hari nih update lagi . yuuhuuu . 1st time dalam sejarah kot .
hihikhik :D Pagi nih aku sarapan 3 jenis pisang goreng tauu . pisang nipah , pisang nangka and pisang raja . bagi aku rasanya lebih kurang aje . hihi . <------------------ tu pun nak beritahu ke ?


ehem , berbalik kepada tajuk di atas . pada tanggal 20 dan 21 Oktober sekolah aku buat lawatan . pegi Melaka again ! =.+ duit just bawak RM100++

masa hari pertama tu pegi Zoo Melaka . hikhik tengok gajah segala bagai . pic nye hilang . uwwwaaaa ~ tapi binatang jea kot .. destinasi ke dua ialah makan tengah hari :) makan dekat apentah name tempat tuh . makan dengan mai and aslina . bawah pokok . hikhik . best jugak lah 

then , kitorang pegi planetrium melaka (betul ke aku eja nih ?) best
tau . dapat tau macam macam pasal angkasa lepas :D  hihik . dapat bookmarks lawa tau . aku simpan lagi . syamim suka gila pasal sains tapi susah siket nak mendalami nyee :)

dah puas . kitorang pegi Butik Batik , belajar macam mana nak buat batik. kite dapat abutan bertuah tau! dapat purse kicik comel warna pink ada corak batik . kite ade beli satu gelang hijau yg cantik sama dengan aslina and maisarah kat sana . ade jugak beli brooch binatang yg comel . kita beli lebah , zirafah warna pink , n entah lah . barang-barangnya walaupun mahal tetap lawaa .

dah pegi butik kitorang pegi tempat penginapan pulak . Mahkota Guest Hotel . nama macam gahh gitu . tapi sebenarnyaa bukan hotel tapi apartment . satu apartment muat untuk 14 orang . ada 3 bilik . kita bilik yg dekat dgn dapur . dgn aslina n maisarah . malam tu kitorang pergi naek Melaka River Cruise . cantik jugak pemandangan bandar melaka pada waktu malam . dah tengok macam mcam , its time to SHOPPINGG ! haha . beli banyak gak barang malam tu . beli keychain ah paling bnyk nak bg kawann :)  hihik . hope diorang suka .

on the 2nd day , pagi tu kitorang bangun awal . dah siapsiap , sarapan jap . nasi lemak telur rebus , sedap! dah tu , kemas barangbarang and kemas rumah tu . dalam  pukul 8 lebih dah turun dah . padahal cikgu suruh turun pukul 9.30 . jadiklah kitorang semua macam orang gila kat bawah tu. tak da keja snap pic banyakbanyak . jap aku upload jap eh .


buih buih yg nabihah buat . :D



pedang samurai sape lah diorang sebat nih xD


atototot , diorang cium tangan sendiri daa ~ 



muka paling wanted xD kat belakang tu anak orang kaya , maisarah :)


inilah Siti Syahirah Adilah ! Lawaa kan muka diaa :DD


lepass tu kitorang pergi banda hilir . ada satu air pancut nih lawaa . ramai tourists snap pic kat situ . jap aaa ~


ni lahhh .lawaa kan <3



lepas tu jalan jalan sampai lah kitorang kat Melaka Wonderland !


surely memang best gilagila lah kat sana . haha . dah lah sahsah muka aku belang lepas sukan hari tuh . mandi lagi . bertambah tambah belang nyaa ~ dahsyat ! haha !
lepas nih upload gmba dalam bas masa dah penat . diorang tidur , azrin snap pic diorang . hahaha .






aku rasa sampai sini dulu lah . dah lama aku membebel nih . hahaha . bye :)





Older Post | Newer Post