I'm Waiting You
BlackWhite?



Salam 'Aleykum ya habibati ;)

Syamim Illya.
forteen.
SMKAJB.


Round-Round



Story About Links

TerimaKasih wa Syukran and ThankYou



Skin Made by
Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
rayarayaraya2011
Thursday, 8 September 2011 | 22:47 | 0 BlackWhite
          selamat hari raya bloggers . act dah lama aku tak update blog burok nihh ^^'' hehehehe . amacam raya korang? beshh tak ? hahaha . korangkorang , nak mintak tolong boleh tak ? hehe . tolong doakan kite nak ambik peperiksaan UPSR nanti . tolongg laaa eh . kite takot nak tunggu hari peperiksaan nanti :'( mungkin bagi korang yg dah besaaa , upsr tu senang , tapi kite kecik lagii . hmmm , upsr tu minggu depan tauuu . tapi kita masih lagi maen-maen , bukanlah maen ape . cuma tak focus masa belajar je . tu  pun disebabkan kawan-kawan kite yg buat bising . so, kita tak dapat focus tauuuu . :'( eh , duit raya korang banyak tak ? duit raya kita sikit gila sebab kita tak raya sangat tahun ini --, hari raya pertama dgn kedua jewww .. dapatlah dalam 200 lebih ==. duit tuh dah pun selamat dimasukkan ke dalam akaun tabung haji saya ! hahaha .  baju raya awak awak semua bnyk tak ? kite ade la dalam 5 , 6 pasang . tuh pun tak abes pakai . abah tak bagi pegi beraya selagi belum upsr . aduhhhh :'(  sedehsedehsedeh . tapi kan ape rahsia korang ah follower sekarang semua dah beratusratus . aku jelah terpinggir kat tepi --  hehehe kalau boleh share ah rahsie tuwwwwww . huhu , oklah dah lame nih online fb >< hehehe mama dah suruh tido . byebye korang . muuahhh hahaha guwwaaw jewww . hehe



Older Post | Newer Post