I'm Waiting You
BlackWhite?



Salam 'Aleykum ya habibati ;)

Syamim Illya.
forteen.
SMKAJB.


Round-Round



Story About Links

TerimaKasih wa Syukran and ThankYou



Skin Made by
Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
kau kat mane dol ?
Saturday, 6 August 2011 | 17:07 | 0 BlackWhite

wahai budak hensem aku rindu kau lah bodo ! even kite tak couple pon , tapi aku rindu nak mati dekat kau tau ! huh , aku mesej bukan nak balas , aku call pon gitu jugak , bukan nak angkat ke ape :'( tapi fathin cakap kau suke aku . nampak nah nak membohong -.-'' hahahaha guwau jea jangan nak memarah :3 okayy fullstop ceritaa nihh .


cerita baru XD

sepanjang bulan puasa nihh , aku belum ponteng or ade masalah teknikal XD selalunyaa akhir-2 bulann .. aku pon tidak mengharap nak kene . tak sukee .. tapi aku bnyk bace kat FACEBOOK yang akak akak kat situ ramai dah kene --''
tapi papepon SELAMAT MENJALANKAN IBADAH PUASA :) baju raye waa 2 pasang dah siapp ouh , baju sedondon and maroon :) tentunya dijahit oleh neneku sayanggggggggggggg hehehehe tak tipu betol . tapi bnyak yg belum siap . baju raya tahun tetibaa banyak gilaa XD sukasukasukasuka!!



okay that's the story for today , assalammualaikum :)


Older Post | Newer Post