I'm Waiting You
BlackWhite?



Salam 'Aleykum ya habibati ;)

Syamim Illya.
forteen.
SMKAJB.


Round-Round



Story About Links

TerimaKasih wa Syukran and ThankYou



Skin Made by
Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
broken heart :'(
Sunday, 28 August 2011 | 18:03 | 0 BlackWhite

salam bloggers . hara nih hari ke - 29 Ramadhan 1432 hijrah dan mungkin esok raya ! mungkin korang semua happy kan nak celebrate raya dengan family . aku puns sama cuma hati aku kecewa gilaa =='' hahaha pagipagi dah menyanyahh kenn . tapi memang ponn . jap eh , korang baca nihh



aku dah tanyaa budak tuhh , dia menafikannya okeyy -- kalau pon dia kate just guraugurau tapi aku still terasa . aku tak tau kenapa . aku off kan phone aku selama seminggu untuk mengelakkan dia call atau message . ehemm , kawan aku nihh popular sangat sampai nak ber-couple bnyak bnyak . aku dah sound diaaa . berani takk aii ? :P eeyyy makkk ahhh , geligeli . hohohoho eh , budak , i hope kau baca entry nie kayyy . selama nih tak pernah ade orang BLOCK aku atau REMOVE aku tauuu kat pessbbuukk -- dia orang pertama yg block aku -.- aku pun dengan hati terbukaa block dia balikk . nak tau ape alasan dia ?? dia kata SAJA-SAJA , ehhh , siall lah puihhh -.- dahlah weyyyy , dah takda mood dah :x salam okayyy . buibui :)



last words , selamat menyambut hari raya aidilfitri yaaa ~ selamat menyambut hari kemerdekaan Malaysia yang ke-54 jugakk :) maafkan salh silap saya tauuu :) sekian , terima kasih .


Older Post | Newer Post